Pontytelepítés 2017-03-15

Sziasztok!

Véget ért kedden a szelektív halászat, a hálók felszedve! Ma kora délelőtt újra haltelepítés lesz a holtágon! KB. 40 mázsa háromnyaras ponty kerül ma is a vízbe a sportpálya végénél!
Mindenkinek sikeres horgászatot kívánunk és a szelektív halászat okozta kellemetlenségekért elnézést kérünk minden érintett-től!
Üdv: Király Ferenc

Ponty és keszeg telepítés

Sziasztok!
Ma délután a ponty és keszeg telepítés első nagyobbik fele megtörtént! A kamionnal és a kisteherautóval a strandnál és a focipálya alatt engedték le a pontyokat és a keszeget! A keszeg telepítésből lesz még egy kőr, amit a következő napokban fognak tudni leszállítani és leengedni.

Képeket a kamionos telepítésről kaptam.

Szelektív halászat 2

Kedves Horgásztársak!

A szelektív halászatot technikai okok miatt nem sikerül befejezni csak várhatóan 2017. március 15-re. A részleges horgászati tilalom az őrhálókkal közrezárt kb. 500m-es szakaszon a kanyarban továbbra is fennáll!

Az őrhálókkal közrezárt területeken kívül viszont a horgászat engedélyezett! A lezárt terület mindkét oldalán a tervezett telepítés végre lesz hajtva a hétvégén!

A kellemetlenségekért elnézést kérünk!

ÜDvözlettel: Király és Társa Kft.

Ponty és keszeg telepítés 2017-03-11

Sziasztok!

A busa szelektív halászatot várhatóan 2017. március 9-én vagy 10-én befejezik! Ezen a hétvégén  2017.03.11-én hatalmas mennyiségű ponty és keszeg telepítésre fog sor-kerülni!

A holtágba 50 mázsa!! 3 nyaras ponty és 50 mázsa!! keszeg kerül telepítésre! Ez bizony komoly mennyiség!! Telepítés utáni tilalom sem lesz, tehát úgy készüljetek, hogy a hétvégén horgászat!!!

További szép napot mindenkinek!

Szelektív halászat – 2017

Tisztelt Horgász társak!

A tiszaugi holtágon 2017.02.27-től (hétfőtől) várhatóan 14 napig busa szelektív halászat lesz. Erre az időszakra a horgászat az őrhálókkal (terelő hálókkal) közrefogott területen tilos! A falu végénél a kanyarulatban, a szeszfőzde alatti szakaszán fog a zajlani a szelektív halászat nagy része, de az őrhálók ettől a szakasztól mindkét irányban lentebb és fentebb is megtalálhatóak lesznek. Ezért horgászni csak a tavirózsás rész felől illetve a holtág másik végén lehet, a hálók által közrefogott területen kívül eső részen!

Megértéseteket és türelmeteket előre is köszönjük!