Telepítés utáni tilalom – Szabály módosítás III.

A telepítések után 3 napig horgászati tilalom lesz! A telepítésekről természetesen itt a weboldalon illetve a napijegy vásárlási helyeken is tájékoztatjuk a horgászokat! Nem csak a telepített halfajtára vonatkozik a tilalom, hanem általánosan!

A telepítések ütemezését ezért úgy fogjuk ütemezni, hogy a hétvégékre már véget érjen a tilalom!

hozzászólás 3

Dexter

Hali,

Ez jó hír, bár azért felmerülnek bennem kétséges gondolatok!
Remélem sikerül betartatni!Jó lenne akkor ha minimum egy héttel a telepítés előtt hirdetve lenne, mivel ugye szabadságok, iskolai szünetek, amikor többen horgásznának, illetve sokak csak 1-2 órára ugranak le munka előtt, ne legyen kellemetlen gondunk(gondjuk. Ne csak a hétvégére gondoljunk, sokan hétköznap szeretnek horgászni, mikor csendes a víz!

Dexter

admin

Hali!

Megpróbálunk időben jelezni minden telepítést, de nagy valószínűséggel ezek inkább a hét elején lesznek megejtve, mivel így a hétvégi őrületre vége lesz a tilalomnak. Mivel nem minden héten van telepítés ezért fognak tudni hét közben is horgászni az emberek!

Üdv:Feri

szabas

Üdv Admin!sajnos mostanában nem tudtam horgászni külföldi munkám miatt,de ma voltam kint mártogatni az eredmény egy 41centis süllő meg egy csuka elharapta a damilom :-)a szerelék nagyon egyszerű 35g-os végolom felette egy 40centis elöke egyágu horog.a csalihal razbora fejébe szurva a horog nagyon jol birják a nagy dobásokat is nem szakadnak le.aztán a többi már a horgászon mulik,én szépen végig tapogattam a mederfeneket szép lassan,kapások negyon finom koppintások.sok sikert mindenkinek

Vélemény, hozzászólás?