Horgász találkozó!

Sziasztok!

szegedi_halaszle Mint már olvastátok itt a weboldalon, felmerült az az igény, hogy ennek a kis közösségnek szervezzünk egy találkozót, ahol személyesen is megismerkedhetünk egymással és eltöltsünk közösen egy pár órát a holtág partján!

A program egy friss tiszai halászlé, peca, beszélgetés! Felmerült két lehetséges dátum ami alkalmas lenne a megrendezésre! Én személy szerint a május 25-i napot támogatom, de ha sokak inkább a későbbit választják akkor úgy szervezzük!

Melyik időpont alkalmas neked a közös baráti horgászatra, találkozóra?

  • 2013. május 25 (100%, 9 szavazatok)
  • 2013. június 1 (0%, 0 szavazatok)
  • Más időpont lenne jobb (0%, 0 szavazatok)

Összes szavazó: 9

Betöltés ... Betöltés ...

No, ha szavaztál az időpontra akkor nincs más mint a jelentkezési lap. Ezt akkor töltsd, ha bármelyik időpont jó neked. Később is jelentkezhetsz még, amint eldöntésre került a találkozó napja. Tehát aki szeretne csatlakozni ehhez az alakuló baráti közösséghez az jelezze ezt felém legkésőbb 2013. május 1-ig a szándékát az alábbi űrlapon!

Én szeretnék részt venni veletek egy találkozón és a közös horgászaton!

Nevem (kötelező)

Email címem (kötelező)

Van egyéb ötletem is a bulihoz:

Ellenörző kód:

captcha

hozzászólás 8

Tormási Gyula

Feri! Nem vagyok kretén,csak fáradt,és ezért már mindent töltögetek :))

admin

Sziasztok!

Volt, illetve van e valakinek gondja a szavazással? Ezt azért kérdezem, mert volt olyan aki nem tudott szavazni, amikor a fórumon keresztül lépett be!
Szóljatok, ha nem menne valami!

Köszi : Feri

Tormási Gyula

Minden tiszta és világos! Feri,milyen most a vízszint? Megfelelő? Az ilyenkorihoz képest milyen,alacsonyabb vagy átlagos?

Dexter

Lehetne magasabban is a vízszint! de az élő Tisza szépen jön felfelé, ami biztató, illetve az általam ismert befolyónál is megjelent a víz.

admin

Még nagyon alacsony. kb 60-80cm kellene, de akár többet is el viselne… Hát remélem a Tisza feljön, hogy tudjunk beengedni vizet…

Mátéh Csaba

Feri, Öregszőlőknél behányunk a vízbe pár köbméter sódert, jó lesz? Akkor hamarabb meglesz a vízszint. Vállalom, hogy irányítom a munkát, csak szerszám ne kerüljön a kezembe! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .