A 2012 éves engedély megnyerte valaki!

Sziasztok!

Nem bírtam várni szombatig! Még ma este a szavazás lejárta után kihúztam a nyertest, pontosabban a feleségem, Ági húzta ki!

A sorsolás menete: Minden cikk címét ráírtam egy papírra, a sorsoláson nyert cikket +3 papírra írtam rá, mivel mint ígértem súlyozottan fog számítani a sorsoláson! A sorsolást a feleségem végezte, a képeket én készítettem:-) (tudom, lehettek volna jobbak is)

Íme a képek!

dscf9884 dscf9885 dscf9886 dscf9887 dscf9888

Nos, a kihúzott cikk: a 10,54 kg-os amur visszaengedése! A cikk írója Tormási Gyula!

Gratulálok Gyula!

Nagyon szépen köszönöm MINDEN cikk beküldőjének, hogy hozzá járult a weboldal fejlődéséhez, bővüléséhez! Ezt a hagyományt szeretném folytatni és a jövő évben is ki fogunk sorsolni egy engedélyt! Aki nem nyert, ne veszítse el a hitét (Dexter) küldjön be idén is cikkeket, hátha a szerencse neki kedvez legközelebb!

A horgászjegy átvétele előtt kérlek vedd fel velem a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon 30/43-77-065, hogy hol és mikor akarod átvenni az engedélyt!

Még egyszer gratulálok a nyertesnek és sok sok szép fogást és horgászélményt minden cikkírónak!

Üdv: Király Ferenc

 

 

hozzászólás 11

Zulejka

Szia Gyula!

Ezúton szeretnék gratulálni Neked! 🙂

Üdv:
Julcsi
Pike Outdoor Team

Mátéh Csaba

5-én ezt ígérted:

„Vettem mini kamerát,ami hang vezérelt,és akár egy ing zsebre is lehet kapcsolni. Idén olyan fárasztásos videókat csinálok,és töltök fel ide,hogy ……….csak na!”

Behajtjuk Rajtad! 😉

Dexter

Szerencs melléd állt. Ez megint csak olyan mint amikor horgászataim:
„sok hűhó, Semmiért”

Dexter

Dexter

Sikerült szépen megfogalmaznom 🙂 Gratula Neked is meg magamnak a bénázásért 🙂
( mint amikor horgászom)

Mátéh Csaba

Dexter! Ne izgulj! Most rendeljük be a csalikat a pergetéshez. Majd jössz velünk süllőzni, és kikapod egy fényképre az öreg 10+ os tüskést! 😉 Írsz róla egy cikket, és jövőre majd Te nyersz! 😉

Fel a fejjel meg a horoggal!

admin

Azt a közös horgászatot, most már hozzátok össze és Dexter barátomat dobjátok fel egy rekorder amurral, mert megérdemli az egész éves kemény, kitartó próbálkozásáért és a cikkek írásáért!
Gyula a videós ígéreted, nagy nyilvánosság előtt tetted, hát remélem megtartod:-)))
Sok sikert mindenkinek! Ne csüggedjen aki nem nyert!

Üdv: Feri

Dexter

áááá ha ez se sikerült akkor a hal se hiszem hogy összejönne, ez van, se a nagy halakat,így nem pontos, se a nagyobb halakat, (3 kiló felett) se ezt az engedélyt se érdemeltem meg, úgy látszik, ez van! van bennem keserűség, hiány érzet, de ez van, majd elmúlik előbb vagy utóbb, de ahogy ismerem magam inkább utóbb. de legyen itt a pont.
sajnálom
üdv

Tormási Gyula

Sziasztok! Köszönöm a gratulációkat. Feri,a feleségednek arany keze van!
Azt hiszem nem véletlen,hogy pont az amur visszaengedése lett a befutó. Ő volt nekem az aranyhal aki teljesíti a kívánságomat. Lehet,hogy bolond vagyok,de a videó végén nem hiába int vissza a farokúszójával a drága. Legyen ez mindenkinek példa,hogy fogd meg és ENGEDD vissza!
Feri,jelentkezek majd.
Dexter, http://www.pontyvilag.hu/

A beígért videók meglesznek idén,garantálom!

Dexter

nem nagyon értem miért kaptam azt a linket…újságról már hallottam.

Tormási Gyula

Sziasztok! Dexter, csak unalom űzőnek szántam,én is átnyálaztam. Imádom ezeket az újságokat így télen. Kb. mikorra tervezitek a közös pecát? Milyenben gondolkodtok,reggeltől estig, vagy éjszakára is?

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .