I. Horgásztalálkozó

Sziasztok!

Lassan itt a találkozó napja! A pontos menetrendet kellene megdumálnunk! Engem az érdekelne, hogy ki, mikor kezdené ezt a programot és terveitek szerint meddig fogtok ráérni, meddig tudtok maradni? Van e olyan ötletetek amit szeretnétek megosztani velünk itt vagy esetleg ott! A programot eddig sem a szigorú menetrend szerint terveztük, hiszen már abban megegyeztünk, hogy egy laza beszélgetős, főzős, evős -ivós  pecázós napot szervezünk, de mégis …

Ha van valami korszakalkotó tervetek akkor itt most elő állhattok vele! 🙂 A lényeges kérdések megválaszolása után, tehát ki mikortól és meddig ér rá a találkozó napján? 🙂

Üdv: Király Feri

 

 

hozzászólás 21

Mátéh Csaba

Ha minden igaz, péntek délután vagy szombat reggel megyünk le. Én hétfőn már dolgozom, legkésőbb a hétfői 6:01-es busszal jövök haza, Julcsi viszont következő vasárnapig marad Janival.

Korszakalkotó ötletem van. Hozd a gitárt! Julcsi táncol, én meg énekelek. Megy ám! A diszkóstílus nem csak úgy kihalt, én öltem meg! 😀

Viszont van még egy lényeges kérdés! Ki főz majd? Higgyétek el, jobb ha nem én. Az énekhangom is jobb mint a főztöm.

Mátéh Csaba

Ja, bocsi, hogy csak most írtam… El voltam foglalva a halfogással. 🙂
Hát Feri, jól lefárasztottak a pontyaitok. Zéró alvás, és keményebb volt, mint a meló. 😉 Majd mesélek. Meg írok is.

admin

Hali!
A gitárt jobb ha nem viszem le! 🙂 Inkább pecabotot viszek, a főzést majd lehet hogy én nyomom:-) Egyszer egyszer meg lehet enni amit csinálok! 🙂
Délelőtt vagy délután vagy egész naposra bulira rendezkedjünk be?
Mindenki hallgat. Lehet hogy egyedül fogok horgászni és főzni?
Csaba, mit fogtatok Ugon? Várom a listát! Tormási Gyula és Feri barátja fogtak egy 8-as pontyot… Már kéne nekem is valami 2-3kg felettit akasztanom.
ÜDv:Feri

simon andras

Úgy gondolom, jobb lenne, ha a találkozó paramétereit / meddig tartson, mit csináljunk stb./ most nem a demokrácia szabályai szerint alakítanánk.A szervező mondja meg mikor, hol, mit vigyünk, meddig fog tartani, menyi anyagival járuljunk hozzá . Ha mindenki igényét figyelembe akarjátok venni nem lesz egyszerű az ügy. Tehet hirdessétek ki a paramétereket és mindenki ahhoz alkalmazkodik. Persze ez csak egy javaslat.

admin

Kedves András!

Nagyon jó ötlet! Úgy is kiakartam próbálni a diktatúrát, így kicsiben! 🙂
Átgondolom, hogy mit, hogyan és megírom!

ÜDv: Király Feri

Tormási Gyula

Szia Feri! Szerintem is találd ki Te, Te vagy a főnök,a Te hangod mélyebb 🙂
Csak nehogy akkora diktátor legyél mint Sztálin elvtárs,és első szám harmadik személyben beszélj magadról :)))

Tormási Gyula

Ja,és küldtem a videot,csak nem tudom,hogy erről a google drive-ről hogy fogod leszedni. Majd meglátjuk.

Balán Attila

Az en velemenyem is az hogy te mond meg Feri mikor mi es hogyan legyen a talalkozon! Ennyi ember igenyeit figyelembe venni most nem nagyon lehet

Catfish

Sziasztok!
Én arra gondoltam, hogy a reggeli órákban fogok lemenni Tiszaugra, mivel előző este zenélek még kb 11-ig 🙂 és bár korán is fel tudok kelni, de ha marha fáradt vagyok akkor elalszom a parton a fűben, az meg hogy nézne már ki!:-)
Az Önkormányzattól kérek pár sörpadot amit majd az ebédhez kellenek, bár a lenti kiülők is nagyon jók, csak így nem kell szétszéledve ennünk innunk 🙂
A program, amit már körvonalaztunk itt néhányan egy spontán beszélgetős, akár pecázós kötetlen dolog legyen.
Gondolkozom, hogy egy kis pecás versenyt is le kellene nyomni, de az nagyon körülményes és merev dolog lenne, én meg nem szeretem a merev dolgokat (persze vannak helyzetek amikor az nem árt :-))
Az hogy meddig tart csak rajtunk múlik, ha későestig akkor későestig, én nagyon jól érzem magam a vízparton mindig!
Innivalót ha tudtok akkor hozzatok magatokkal, én is viszek egy-két dolgot, de én nem vagyok ivós, meg kocsival is vagyok és olyankor soha nem iszom! 🙂 Ám ha valaki szeretne annak ne legyenek korlátai:-)
Mostantól „Catfish” néven írok, mert a rendszeres spam robotok kihasználták az „admin” felhasználónevemet, ezért azt töröltem!

Hétfőn lemegyek megnézem milyen a part, milyen állapotban van a víz és pecázok is egy kicsit! Remélem most a hétvégén már fogtátok a halakat!

ÜDv: Király Feri (Catfish, admin 🙂 )

simon andras

Szevasz Feri!

Amit leírtál értem, de azt hogy hová kellene menni azt nem tudtam megállapítani!!
A part nagy, és abból, hogy kiülők vannak ott nem tudom beazonosítani. Igaz még csak 30 éve tartozom a tiszaugi horgászokhoz, de segítsek a hely megtalálásában.
Köszi!

simon a

Catfish

Szia András!
Bocsánat, lehet hogy egy korábbi beszélgetésben hangzott el a hely! Az iskola alatti partszakaszra gondoltam, mivel ott minden adott arra, hogy kellemesen eltölthessük az időt!
A kezdést én 10 órára gondoltam, az ebédet pedig 12-re időzítjük! A vége az a hangulattól, létszámtól stb. függ majd!
Horgászbotot hozzatok magatokkal, nem kell persze a teljes repertoárt, bár ide úgy is mindenki úgy szokott lejönni:-)
Ha, valamit még nem írtam le (csak gondoltam magamban) és nem tudjátok kérdezzetek rám, mert igen szétszórt jellem vagyok!
ÜDv:Király Feri

Tormási Gyula

Nekem már csak az iskolát kéne megkeresnem majd. Az a partszakasz a zöld elefánt elött vagy után van?

Catfish

A Községházával pont szemben van egy kis zsákutca! Oda fordulj be és a utca leges legvégén van egy nagy parkoló és ott már látni fogod a partszakaszt! Ezt hívják iskola alatti résznek!

Catfish

Egyébként lenne kedvetek egy pontyfogó versenyre ami max 2-3 órás lenne a találkozó keretein belül? Ez egy mai idétlen ötletem, de úgy szeretném már látni hogy az iskola alatti részen is lássak már ponty fogást! 1 bot 1 horog, akármilyen készséggel, de csak a ponty számít!
Lenne kedvetek hozzá?

Az ebéd utáni időszakra gondolok, vagy akár késő délután! Szerintetek?

ÜDv:Király Feri

Tormási Gyula

Nekem lenne hozzá kedvem,de én úgy terveztem,csak feederrel horgászok most,mert túl rövid az idő arra,hogy komolyan vegyem a dolgot. Gyakorlatilag amíg feltérképezném a terepet,összeállítanám a szerelést meg összeraknám az álványt,kis túlzással eltelne a fél nap.

Tormási Gyula

Szerintem inkább kéne egy igazi versenyt szervezni még idén,vagy jövőre.

Catfish

Egy igazi verseny szervezéséhez a partszakasz nem túl jó, kevés hely van! Csak 15-20 horgászhelyre lehetne ültetni embereket!
De, nem zárkózom el tőle! Ezt is átbeszéljük hétvégén és ha sikerül jól kigondolni akkor megszervezem a versenyt!
Egyébként a feeder botos peca is jó ötlet! A partszakasz feltérképezését is megérné megcsinálni, de ez egy másik történet lesz. :-)Annyian jönnek erre a szakaszra pecázni, de nagyon kevés sikerrel, hogy nem igazán értem mi lehet az oka! Régen (amíg iskolai tankert volt) sokan jártak ide titokban horgászni és szépen fogtak…

Catfish

Sziasztok!
Ahogy mos áll az időjárás előrejelzés, csak záport ír, ami szerintem azt jelenti hogy a rendezvény meg lesz tartva (kicsi esélyt látok arra hogy komoly eső lenne)! 20 fokot jósol, az nekünk szerintem tök jó!
Ha, mégis esne az eső és úgy látszik hogy kiadós, tartós lesz akkor fog csak elmaradni! Ezt a reggeli órákban fogjuk látni, a telefonszámom 30/43-77-065 , hívjon fel aki bizonytalan lenne hogy megtartjuk vagy sem a rendezvényt!

Tehát, a mostani adatok alapján mindenkit szeretettel várok szombaton délelőtt a Tiszaugi holtág iskola alatti részénél egy finom halászlére és egy kiadós beszélgetésre, horgászatra stb!
Üdv:Király Feri

Mátéh Csaba

Sziasztok!

Most már biztosat tudok mondani. Julcsi pénteken már lent lesz, úgyhogy ő az elejétől ott lesz. Én 2-ig dolgozom, Janival együtt megyünk le. Úgy fél 4-4 körül érünk le.

Várjatok meg mindannyian, mert viszek valamit Nektek! 😉

Tormási Gyula

Én biztosan ott leszek,ha pénteken éjszaka ott voltam a nem kis viharban,akkor most mit tartsak egy kis esőtől.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .