Októberi ponty telepítés!

Kedves Horgászok!

Tegnap (pénteken) haltelepítés történ t a Tiszaugi Holtágon! 10 mázsa három nyaras ponty került a holtágba! A pontyok mérete 1,5-3 kg-ig terjedt! Használjátok ki ezt a kellemes időt még egy jó horgászatra! Elnézést a késésért, de lassan terjed az információ időnként!

Üdv:Király Feri

 

hozzászólás 2

csonakos.25

Szevasz Feri.Köszi az infót,én már ismét arra gondoltam,hogy vége,ennyi volt,megszűnt az oldal.Hát nem egy semmi év volt az idei.Jómagam 50-éve kergetem a halakat,de ilyen rapszodikus évet még nem horgásztam végig.Valahol talán ez lehet az oka ennek a passzivitásnak is.Ha pedig azt mondom,hogy én a horgásznál optimálisabb embert még nem láttam,hát akkor nem is tudom hova tenni a dolgokat.Üdv:Csónakos.

Catfish

Kedves Csónakos!

Csak semmi aggodalom, a weboldal nem fog megszűnni! Mindössze csak az hogy nem igazán történt mostanában említésre méltó dolog a holtággal kapcsolatban! Éppen lehet jó is ha nincs hír! 😀 Ám, a weboldal látogatói valóban passzívak mostanában. A fogások hírét nem igazán akarják megosztani itt, talán máshol horgásznak, gyerek születik stb.. Majd télen, amikor már hiányzik mindenkinek a peca biztos aktívabbak lesznek 🙂
Én továbbra is nyitottan állok a cikkek beküldőihez, a fotókat is szívesen felrakom, de senki helyett nem tudok élményeket szerezni és megosztani! 🙂
Hát, igen szélsőséges év volt ez is, de mostanában szinte minden évnek vannak ilyen szakaszai, ezek pedig hol segítik, hol hátráltatják a horgászokat a sikerek hajszolásában. Én remélem, hogy a hosszú, csendes őszi napok azért hoztak néhány horgásznak szép pillanatokat, szép fogásokat. És bizony még a pergetőknek is lehetnek szép napjaik ebben a kellemes időben ami mostanában szépen kitart!
Jó horgászatot mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .