Szabály változások összegzése

Sziasztok!

A következő módon változtatjuk a szabályokat, figyelembe véve a véleményeteket:

A telepítések után 3 napig horgászati tilalom érvényes! <- ez nem kíván további magyarázatot 🙂

Az etető anyagok behordása engedélyezett. A behordható mennyiség botonként, naponta maximum 2 kg. lehet. A mennyiségi korlátozás szemes és a darált etetőanyagokra együttesen vonatkozik. A behordáshoz etetőhajó is engedélyezett.

A csali behúzása engedélyezett!

A 8kg-nál nagyobb amurt, süllőt, csukát kötelező a lehető legrövidebb időn belül visszaengedni. <- harcsákra nem vonatkozik csak a legkisebb fogható méret szabálya (MOHOSZ)

Az évente elvihető pontyok száma 40 darab illetve 1 nap csak 3 ponty vihető el!

hozzászólás 7

Zulejka

Kedves Zoli, és Feri!

Nagy örömmel olvastam a változtatásokat! Jövőre is sokszor megyünk, mivel szeretjük azt a holtágat! 🙂 Köszönjük a kedvező változtatásokat! 🙂

Üdv:
Mátéhné Jaczina Julcsi /Pike Outdoor Team/

admin

Szia!
Az ár nem változik! Amint kész a nyomda, szerintem utána azonnal!
Arra kérek minden horgászt, hogy a jövő évi engedély kiváltása előtt, adják le a fogási naplókat! Ezeket megtehetitek a halőrnél, illetve az engedélyt árusító üzletekben is!
Köszönöm!
Feri

csonakos.25

Tisztelt horgásztársak,Feri.Olvasva a”szabály változások összegzése”című tájékoztatót,a döntést tiszteletbe tartva engedjétek meg pár észrevétel közlését.Feri írod,hogy az itt horgászók igényeit is figyelembe véve született meg a döntés,ez valóban kicsit,hangsúlyozom kicsit így is van.Az ugye nem kell mondanom sem,hogy milyen kevesen élünk a vertikális megjelenesítés lehetőségével,a már mondhatni egyre színvonalasabb honlap használatával.Tehát az a 15-20 beérkezett vélemény javaslat nem adhat reális képet a több száz alkalmankénti illetve rendszeresen itt horgászók véleményére,javaslatairól!Én nem akarom itt most a világot meg váltani,de engedjetek meg egy szerény javaslatot:A tárgy év decemberében létre hozni egy horgász fórumot,vagy mondhatjuk,egy baráti elbeszélgetésnek is.Ez anyagilag sem lenne gondolom megerőltető.Adott a kultúrház,propagálásába időpont egyeztetésbe természetesen tudnánk segíteni.Nyilván nem akarom a honlap adta lehetőséget sem kizárni mert valóba a beindítása nagyszerű dolog volt és akik létrehozták,nekik csak gratulálni lehet.Az pedig,hogy egyre színvonalasabb,színesebb legyen az rajtunk,horgászokon és a tó üzemeltetőin múlik.Természetesen javaslatomat,kritizáljátok ha kell,egészítsétek ki,mondjatok ötleteket.Még csak annyit,hogyha ebből lenne is valami az 2012-ben lenne aktuális.Köszönöm,hogy meghallgattatok.Ezúton kívánok minden horgásztársamnak,Nektek,Feri,Zoli valamint munkatársaitoknak:Kellemes Karácsonyi Ünnepeket,halfogásban gazdag Boldog ÚJ Évet:Csónakos.

admin

Kedves Csónakos!

Teljesen igazad van abban, hogy igen kevesen képviseltetik magukat a horgászok közül itt a weboldalon! Én a weboldal elkészítésével lehetőséget adok minden horgásznak, hogy itt elmondja véleményét, vitázzon stb. Erre Blero84 ösztönzésével létre hoztam egy fórumot is, ami tökéletes színhelye lehetne ezeknek a vitáknak, megbeszéléseknek. Ha, viszont ránézel a fórumra 3 hónapja senki nem használja! Természetesen vannak horgászok akik nem használják az internetet, bár egyre kevesebben vannak.
Mivel nem olyan speciális területről van szó ezért ebben a szférában mi is tudjuk, hogy milyen elvárásaik lennének a horgászoknak, mi próbálunk ehhez igazodni, de csak addig ameddig összhangban van a mi üzleti elképzeléseinkkel. A lényeg, hogy a mi döntéseinkért mi vállaljuk a felelősséget senki más! Ez nem tűnhet színpatikus gondolatnak, de hosszú távon csak így érdemes belefogni egy ilyen tevékenységbe.
Én azt gondolom a legnagyobb problémánk a holtágon a halőrök száma illetve az ellenőrzések hatékonysága! Ha, ezt tudjuk javítani akkor sok-sok egyéb gond is megoldódik ezzel együtt. A másik ilyen probléma a terület körbejárhatósága. Sajnos családi bajok miatt a lakossági fórumon nem voltunk jelen, ahol az önkormányzat ennek a problémának a megoldásával foglalkozott. Bár én azt gondolom ez sem fog egyhamar megoldódni, ismerve az álláspontokat és az embereket.
A horgász fórum, nem rossz gondolat bár nekem fenntartásaim vannak az ilyen fórumokkal szemben. Én ezt csak akkor látom hasznosnak, ha konkrét dolgokban kell dönteni, mert ha „csak” ötletbörze jellege van akkor rendszerint személyeskedő vitázássá fajulnak, mint általában a hasonló polgári rendezvények! Ez pedig több kárt okoz mint hasznot!
Én remélem a jövő év sikeresebb lesz minden horgásznak itt nálunk Tiszaugon! Ezért mi a telepítések intenzitását, nagyságát próbáljuk fenntartani és megoldani az őrzéssel kapcsolatos problémáinkat is.
Ez úton szeretnék tiszta szívből szeretetteljes, Boldog Karácsonyi Ünnepeket és sokkal sikeresebb új évet kívánni mindenkinek Feri, Zoli és a Király és Társai Kft. minden dolgozója nevében!

Dexter

Én is csatlakozom,
Mindenkinek Boldog, Békés Karácsony Ünnepeket!

Balán Attila

Boldog Békés Karácsonyt minden kedves Tiszaugi horgász társnak

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .