Szavazás lezárva! A süllő lesz a nyerő!

A rablóhal telepítéssel kapcsolatos szavazás lezárásra került! Nagyon köszönjük , hogy ennyien leadtátok a voksotokat, remélem a későbbiekben is élni fogtok ezzel a lehetőséggel.

Az szavazás állását láthatjátok,  kivéve egy szavazatot ami a szavazás lezárása után került leadásra az a „csuka” telepítésre lett leadva. Így döntetlenre vehetjük a szavazást, de a busa halászat azt mutatta, hogy a süllő telepítést érdemes választanunk. A telepítés várható ideje április közepére került át, mivel a halak beszerzése csúszik egy kicsit!

Remélem azok akik a csukára szavaztak, nem veszítik el a kedvüket!

Köszönettel:Király Ferenc

hozzászólás 2

admin

Amint írtam a „Szelektív busa…” topikban, kb. 1 hónapon belül lesz ponty telepítés is és süllő telepítés is. A telepítés nagyságát nem tudom megmondani, de szerintem kb 10-15 mázsa körül lesz telepítve, ahogy már korábban is említettem a busa halászat során rengeteg ponty is a hálóba került (és vissza is a vízbe), e miatt nem indokolt, hogy sokkal több halat rakjunk a vízbe. De, szerintem idén is mint tavaly többször is lesz ponty telepítés, ez remélem majd meg is fog látszódni a fogások eredményességén is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .