Szeretnél egy 2012-es éves engedélyt nyerni?

Nem kell félni, semmilyen szerencsejátékot nem űzünk az engedélyekkel, mindössze arról van szó, hogy az oldalra feltöltők közül egy ember ingyen kapja meg a következő évi teljes évre szóló horgász engedélyt!
Ahhoz, hogy Te is részt vegyél ebben játékban, az kell hogy feltölts az oldalra legalább egy horgász leírást képekkel, vagy egy horgász videót.
A megkötés a tartalomra vonatkozik. Csak a Tiszaugi holtágon fogott hal fogásáról készített cikk vagy videó vesz részt a játékban. A cikknek és a videónak érdekesnek és informatívnak kell lenni és jó lenne ha minél több helyi specialitást tartalmazna, gondolok itt a fogás idejének, módjának bemutatására, ha az eltérő más vizeken megszokottaktól! Ha vidám az sem baj!
A játék egész évben tart és az eredmény kihirdetés 2012. január 14-én lesz.

A cikkek beküldése regisztrált olvasóknak közvetlenül a weboldalon is lehetséges a videó feltöltéshez hasonlóan, de az admin@tiszaugi-holtag.hu e-mail címre is elküldhető!

A weboldalra már feltett két meglévő cikk is részt vesz a játékban!
A cikkek, videók elbírálásánál figyelemebe vesszük a facebook-os „lájkolást” is és indítunk majd egy szavazást a cikkekről!

A játék elindult, várjuk a videókat, cikkeket!
Üdv: Király Ferenc

hozzászólás 11

admin

Szerintem is jópofa:-) Te leszel az az első videó feltöltő? 🙂

Tormási Gyula

Sziasztok.hogy néz ki most a holtág? Visszafagyott már? Ha van engedélyem egy telek tulajdonostól,hogy stéget építsek a telke elé,akkor annyi nádat ki lehet szedni hogy megcsináljam? Sziasztok

admin

Kedves Gyula!

A holtág visszafagyott, kb 1-2 cm-es a jég rajta, kisebb vizes foltokkal.
Szerintem annyi nádat kivághatsz ami a stég bejárójához kell.
Üdv:Király Ferenc

zeher

Mi ez a hír a baonon, hogy nincsen pénze az önkormányzatnak a szivattyú működtetésére, ezt nem a Király és Társa üzemelteti? Ez volt az egyik oka a bérletek árának emelkedésének, nem?

zeher

„Ezek mellett a tavalyi év csapadékossága miatt hatalmas szivattyúzási költségek merültek fel (kb. napi 100 ezer Ft).”

baon:

„Napi százezer forintba kerül a működtetése, az anyagi terheket már nem bírja el a község. ”

Na akkor most ki fizeti?

admin

A Király és Társai üzemelteti a szivattyút és fizeti a költségeit, de ha másod vagy harmad fokú belvíz vagy árvíz veszély van akkor az önkormányzat állja a költségeket!

zeher

Értem, akkor mostanában a sok csapadék miatt ezért jelent többlet terhet a szivattyú üzemeltetése. De az jó hír, hogy a holtágtól nem akarnak megválni!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .