Tormási Gyula – 17,5kg-os amur visszaengedése

Sziasztok!

Egy újabb szép amur fogás Gyula barátunktól! A háromnapos horgászat legszebb hala. E mellett még horogra akadtak:

1db szűrkeharcsa 2,5kg
1db süllő  2,5kg
4db ponty   2kg, 2,5kg, 3kg, 3,5kg
kb. 8-9db amur   2kg – 17,5kg-ig

Mindenkinek hasonló sikeres horgászatot!

[cvg-video videoId=’3′ width=’580′ height=’400′ mode=’playlist’ /]

 

Üdv:Király Feri

hozzászólás 9

Balán Attila

Üdv.Ismét fogadd gratulációmat gyönyörű hal és bőséges teríték. További sok sikert kívánok.

Tormási Gyula

Szia,és köszönöm! Ugye tudod,hogy nem messze horgászunk egymástól?

Dexter

ÉN is gratulálok, de tegnap pont ezen gondolkoztam, már Attilának írni is akartam, hogy a videó alapján, szinte egymás mellett vagytok…:) Hogy nem ismeritek egymást? 🙂 Amúgy hogy-hogy pontyból nagyobb nem ugrik be? amikor jött nekem is a „tehén” 🙂 akkor mi is szűk 4-ig fogtuk őket, pedig végre igazi vízmélységben horgásztunk 🙂

Tormási Gyula

Szia! Nem tudom,talán azért mert Attila nagyon eldugott helyen horgászik. Hát lehet,hogy a nagy pontyokhoz még fejlődni kell,azért azok nem olyan buták mint az amurok,hogy csak egy kis magos etetés és már le sem tudod őket rázni az etetésedről. Tervben van nálam is egy nagyobb változtatás,teljesen el akarom hagyni a magokat,és szigorúan csak bojlival horgászni.De amíg nincs kész a stégem,addig nem tudom megvalósítani,mert nem szeretném azt,hogy napokig etetek a „nemolcsó” bojlival,és mikor kimegyek horgászni valaki ott ücsörög az etetett helyemen. Ha teljesen átváltok a bojlira akkor egy darabig nem hiszem,hogy túl sok videót küldök be :). Én hétfőn jöttem haza,de Feri barátom maradt kedd reggelig,és ő még fogott egy huszas amurt,amihez innen gratulálok!
Csak sikerült megtanítanom téged is horgászni!! :))))

Dexter

Gyula,

Hát semmi más nem tettem csak úgy horgásztam mint eddig a sekélyben..:) Ami más volt hogy nem a nádra tettünk fel minden hanem a mély vízre, és ami tényleg nagyon kellett hozzá, az hogy kitartottam a hely mellett, az etetés a horog és persze az eddig halat sem fogó botom és orsóm mellett…:) 🙂 Nah meg kellett hozzá barátom, meg azért a víz emelkedés is pont azokon napokon kezdődött! 🙂 Majd nyár végén, a hűvösebb időben megint lecsapunk, ha lehet, addig 2 hét múlva ha van lehetőségem megyek a régi jól megszokott helyeimre 🙂 de 80%ban a mély víznek és a szerencsének tekintem! 🙂 De óriási élmény volt, még mindig..:)

Balán Attila

Sziasztok persze tudom multhet pénteken is láttam hogy lent voltatok. Sokáig kijartunk oda horgaszni mi is, az ott nagyon jó pálya ahol a tok találkozik a nyílt vízzel. De már mióta kint vannak ott a Misiek a lakokocsival előtte még ugye a sátorral azóta nem voltam ott kint.

Balán Attila

Meg el nem felejtem Gyuszi kéthetek egy privát email címet mert szeretnék kérdezni néhány dolgot persze csak ha nem veszed tolakodasnak a részemről?! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .