Elkezdődött a törpeharcsa halászat

December hónap első napjaiban elkezdődött a törpeharcsa állomány gyérítése, halászata amivel reményeink szerint sikerül hozzájárulni a többi halfaj ivadékainak túléléséhez. Az elmúlt egy hét alatt már közel 1500 kg törpeharcsa került kifogásra, de kora tavaszig tartó halászat alatt szeretnénk legalább 20.000kg törpeharcsát kifogni. Ha ez a hatalmas mennyiségű törpe kikerül a vízből akkor sokkal jobb helyzetben lesznek a tavaszi ivadékok és a meglévő halállomány is könnyebben és bőségesebben fog tudni táplálkozni. Nem mellesleg a horgászat során is ritkábban fogunk találkozni a „törpékkel” !

hozzászólás 22

csaba672

Nagyon örülök a hírnek,mert már kezdett ki lenni a t.köm velük.Jövőre is találkozunk!

BUÉK!!

blero84

Sziasztok érdeklődnék az oldalról ha lehet. Én nem találom vagy tényleg nincsen lista az oldal tagjairól???? Nem lehet saját albumba képeket feltölteni? Lehet e a műholdas térképen saját horgászhelyet bejelölni.Köszönöm a válaszokat üdv

admin

Kedves Blero!

A weboldal tagjairól (regisztrált felhasználóiról) valóban nincs lista, mivel eddig nem igen volt rá még igény. A fórum is elkészült ám igazi párbeszéd ott sem alakult még ki. Viszont ha szeretnél aktívabban résztvenni az oldal tartalmának az alakításában akkor a jogosultságod módosításával Te is hozzá tudsz férni a galériákhoz, illetve a látogatók adataihoz. Persze ezt mindenképpen részletesen meg kell beszélnünk, hogy mit és hogyan tudsz megtenni az oldalon. Ha lenne kedved részt venni jobban az oldal karbantartásában akkor írj az admin@tiszaugi-holtag.hu e-mail címre!

Köszönöm az érdeklődésed előre is!

blero84

Kedves Admin.
Nagyon megörültem és igazán pozitívumként értékeltem a gyors és segítőkész választ,mivel láttam hogy gyakorlatilag hónapokkal ezelőtt érkezett utoljára hozzászólás a fórumokhoz is nem számítottam egybőli válaszadásra. Így látszik a kommunikáció sebessége megfelelő lenne ha „lenne” kivel kommunikálni:-)Úgy gondolom ha valamilyen formában megoldható lenne hogy mindenki a saját adatlapjához kapna egy saját kis galériát ahová az általa a holtágon fogott halak kerülhetnének és ez nyilvános lenne ami alá lehetne a megjegyzéseket és kérdéseket írni az sokat lendítene a kommunikáción.Hiszen ha megnézed más horgászportálokon is így működik.A feltöltött képek és hozzászólások alapján az is kideríthető kik és mennyien keresik aktívan az oldalt.És ha ez alapján egy kis közösséget össze lehet kovácsolni akkor tényleg kihasznált lenne az oldal.Hozzá teszem a világért sem szeretnék okoskodni vagy beleszólni az oldal ügyeibe csak mivel lassan 10 éve horgászom ezen a vízen rendszeresen ,és sok nagyon jó élményt adott nekem ez a víz szeretnék róla többet megtudni más horgászok tapasztalatai alapján.Pl tavaly kezdtem el a harcsázással foglalkozni idén szeretnék többet megtudni az esetleges jó helyekről amiben kizárólag a helyi horgászok tudnak segíteni helyismeretükkel és tapasztalataikkal.De mivel nem Ugi lakos vagyok így nem nagyon ismerek senkit ezért is örültem mikor rátaláltam az oldalra.Válaszomat most ide írtam hogy mások is lássák hogy néhány embert érdekel az oldal sorsa.Ez mellett megköszönöm az általad említett lehetőséget,és ha tudok akkor segítek mindenben. Üdv Balán Attila

admin

Kedves Attila!

A jogosultságod módosítottam és így Te is tudsz létrehozni galériát, oldalt, hozzászólást!
Arra kérlek hogy a feltöltött képek méreteire figyelj oda, ne legyenek túl nagy felbontásúak (max. 1-1,2MB). Nagyon örülök a tanácsaidnak illetve annak hogy szeretnéd feltenni a fotóid, én hiába próbáltam a helyiektől képeket kérni eddig nem kaptam senkitől. Létrehozok egy oldalt a „Fogásaink” címen és akkor oda elkezdődhet a tapasztalatok leírása, megosztása, képek elhelyezése. Remélem más is kedvet kap ezek után és felpezsdül az élet az oldalon.
A belépésed után Te is látni fogod az admin felületet ami nagyon egyszerű és tematikus (wordpress) ám ha kérdésed lenne akkor írj én minden nap megnézem az e-maileket, illetve automatikusan értesít is minket az oldal ha van hozzászólás stb.
Várom a jelentkezésed!
Király Ferenc (admin)

Klaos

Kedves Ferenc!

Én még most ismerkedek a Tiszaugi holtággal, és a honlappal is. Lehet, hogy az én hozzá nem értésem, de ha átlépek a Fórum oldalra, a hozzászóláshoz ott újra be kellene jelentkeznem, ami jelenlegi felhasználó nevemmel és jelszavammal nem lehetséges.
Én is nagyon örülnék, ha minél többen megosztanák tapasztalatukat a Holtággal kapcsolatban. Remélem ez az oldal is beindul hamarosan.

Üdv:
Kovács Lajos

admin

Kedves Lajos!

A fórum oldalra most még új regisztráció szükséges, de a héten ha lesz időm akkor megcsinálom, hogy mindenki a wordpresses loginnal is hozzáférjen! Addig egy kis türelmet kérek!
Persze ha van kedved akkor regisztrálj a fórumra is és akkor elkezdődhet a diskurzus! 🙂
Üdv: Király Ferenc

admin

Kedves Lajos!

A kívánságod teljesült! Nem kell külön regisztráció a fórumhoz, ugyan azzal a felhasználónévvel és jelszóval ide is tudsz írni!
Üdv:Király Ferenc

tormasigyulus

Hello,tudom nem ide tartozik,de fogtam egy kilenc kilós amurt a holtágon még augusztus végén,szeretném feltölteni ide a fotót róla,hogy lehetséges ez? További szép napot!

admin

Kedves Gyula!

A regisztrációdat beállítottam neked is úgy hogy galériához hozzáférj! Így a képet Te is fel tudod tölteni az admin felületen, bal oldalon legalul a „Galéria” menüpontnál. Itt hozz létre egy galériát, (a neved jó lesz névnek) és a kép feltöltésekor ezt a galériát válaszd ki célnak. A kép feltöltése után szerkesztheted a galériád tartalmát is. A képhez jó lenne ha a „Leírás” szövegmezőben egy két adatot is hozzáfűznél (kg, csali stb.)

Köszönöm a közreműködésed! Köszönet a képekért!

Ne kíméljetek a képekkel! 🙂

blero84

Szia Gyula. Gratulálok a szép fogáshoz.Pontosan mikor hol és mivel fogtad a torpedót?

tormasigyulus

Szia,írok majd egy részletes leírást a halainkhoz,csak most nagyon sűrű a programom az ikreimmel 🙂

admin

Szia Gyuri!

Köszönöm a szép fotókat! Gratulálok hozzá, nagyon szép fogások!

A leírásokat várom! 🙂

tormasigyulus

Egyenlőre velősen, 2010. 08.28. Beton út felől kb. középtájon,Saját készítésű tigrismogyis bojli.

tormasigyulus

Ha nekem szólt akkor köszi szépen,amúgy csak kétszer voltunk Tiszaugon,egyszer két napra,egyszer meg 4-re. És ezeket fogtuk,+ még egy 5,3-as potykát,és egy hármasat. Úgyhogy szerintem egész jó kis pocsolya 🙂 És természetesen az Amurocskát és az 5,3-as pontyot visszaengedtük,hogy másnak is lehetősége nyíljon kifogni ezeket a csodálatos élőlényeket.

Tormási Gyula

Szia,mikor lesz frissítve az Informáciok menüpont áraink almenü? Vagy idén is csak 16.000 ft lesz az éves területi? További szép estét!

admin

Szia!

Az jegyárak emelkedni fognak – köszönhető a hatalmas szivattyúzási költségeknek – szinte biztos; de kb 1 héten belül biztosan meglesznek az árak! Amint meglesz azonnal felrakom az árakat! Ha minden igaz akkor a felnőtt jegy éves 20 ezer Ft. a többi nem változik! Időközben megjött a megerősítő sms, ez a helyes jegy ár!

ÜDv: Király Ferenc

Tormási Gyula

Szia,szeretnék beszámolót írni a fogásainkhoz,hova írhatom? További szép napot!!

Tormási Gyula

A hozzászólásokhoz egy órával korábbi időpontot ír ki. szia

Tormási Gyula

Küldtem emailt a fogás körülményeiről. További szép napot!

admin

Köszönöm a leírást, megnézem és fel is rakom hamarosan! Igen az óra tényleg nem pontos meglesem mi az oka!

Nagyon köszönöm a közreműködést!
Neked is szép napot!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .