Új facebook felület a horgászélmények megbeszélésére

Sziasztok!

A napokban elkészült egy facebook-os csoport aminek a neve és elérhetősége: https://www.facebook.com/groups/tiszaugihorgaszok/!

Ezt azért került létrehozásra, hogy a képeket, videókat könnyebben meg lehessen osztani és a, mert ezek a dolgok sajnos a jelenlegi  weboldalon nehézkesek.

A tartalmat ott is Ti fogjátok kialakítani, lehet örülni mások szép fogásainak vitázni, ez az oldal is meg fog maradni természetesen, (de lehet hogy egy kis ráncfelvarrás lesz rajta) mivel itt tematikusan a holtág hivatalos dolgairól lesz szó. A facebookos oldalon viszont könnyen meg tudtok vitetni minden horgászattal kapcsolatos tapasztalatot, könnyű lesz feltölteni fotót, videót stb…

Üdv:Király Feri

 

hozzászólás 4

Zsu

Sziasztok!

Köszönjük a felvételt az új facebookos csoportba! Ide sokkal egyszerűbb képeket, videókat feltölteni! 🙂

Üdv.: Zsu

Catfish

Sziasztok!
Már majdnem negyvenen vagyunk a csoportban! Nem az a célunk, hogy mi legyünk a legnagyobb horgászcsoport, de ha van olyan ismerősötök aki szokott horgászni a tiszaugi holtágon és a facebookon is fent van, akkor hívjátok meg őket, hogy még több véleményt és tapasztalatot és nem utolsó sorban élményt ismerjünk meg.
Szólj a horgászbarátodnak még ma!

A csoport elérhetősége itt: https://www.facebook.com/groups/tiszaugihorgaszok/

ÜDv:Király Fer

Balán Attila

Sziasztok én is köszönöm a felvételt. Azt gondolom ez egy remek kezdeményezés. Gyorsabb egyszerűbb lesz a komunikáció. Hajrá

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .