Első haltelepítés várható ideje

Kedves Horgászok!

Az idei év első telepítése nagy valószínűséggel 2014. március 13-án lesz! Terveink szerint 30 mázsa három nyaras ponty fog bele kerülni a holtágba! Remélem mindenki sikerekkel fogja kezdeni az új horgász szezont!

A telepítés megtörténtéről értesítelek benneteket!

További szép napot!

Üdv:Király Ferenc

 

 

hozzászólás 13

Catfish

Sziasztok!
Megkapta minden regisztrált látogatónk erről a bejegyzésről az értesítő email-jét? (tesztelem a hírlevél küldő bővítményt)
ÜDv:Király Feri

dwid46

Szia Feri, sziasztok!
Jelentem, én megkaptam, erről is. 🙂
Üdv: Dávid

Tormási Gyula

Szia Feri! Én nem kaptam emailt,lehet az én szűrőm átlát rajtad,és mégis robot vagy?

Tormási Gyula

Szia Feri! Nagy valószínűséggel Márc.13,vagy már tuti?

Catfish

A mai infó szerint csütörtökön 10-12 óra között lesz telepítés, és telepítés után sem lesz tilalom! Ezt töröltük is a szabályok közül! A mennyiség is 30 mázsa lesz! De, amint lezajlott a telepítés rögtön szólok nektek!

Jó horgászatot!

csonakos.25

Szevasz Feri.Tudnál-e valami infót a holtág feltöltésével kapcsolatba?Köszi:Csónakos.

csonakos.25

Szevasztok,egy kis helyzetjelentés a vizünkről.Az elmúlt héten lett a ladik vízre téve és ahogy illik egy kis peca is volt.Hát szákot nem is vittem magammal,de nem is volt rá szükség.A peca egy spiccbottal történt,a csali csonti,íll. egy szem csemege kukorica,váltogatott helyeken.Az eredmény:két szép keszeg,egy kis kárász.Amit nagyon pozivívumnak tortok,hogy a törpe nem jelentkezett még csontira sem,ami ezen a vízen szinte csoda.A víz minősége szerintem kifogástalan,leszámítva a vízszintet,ami természetesen jelenleg alacsony.Szintén örvendetes,hogy hal elhullást egyáltalán nem tapasztaltam.Hát ennyi,már ez a kis vízen való mozgás is nagyszerű élmény volt!Üdvözlettel.Csónakos

Catfish

Kedves Csónakos!

A holtág vízszintjével kapcsolatban annyit tudok neked és másoknak is mondani, hogy természetes, gravitációs úton nem tudunk addig feltöltést végezni a folyó Tiszából ameddig annak vízszintje el nem éri a 450-500-as szintet! Mivel még kora tavasz van és még komoly esők is jöhetnek, illetve előttünk a zöldár ezért kitartást kérek mindenkitől. Amint lehetőség van a víz pótlására azonnal élni fogunk vele. A szivattyús, átemeléses megoldás rendkívül költséges és ameddig a fenti lehetőségekre (zöldár megvárása)nagyobb az esély addig semmi képen nem választjuk a méregdrága megoldást (az átemeléses módszerrel 2-3 millió forintos költségekről van szó ami 20-30cm-es emelkedést hozna)
A törpe halászat sajnos tüneti kezelés, a törpét kiirtani ezzel a módszerrel sem lehet, csak visszaszorítani egy kicsit, de remélem ez is segít a kellemesebb horgászatokhoz!
Várom a tapasztalatokat! Gondolom a hétvégén mindenki kimegy egy kis pecára!
Jó horgászatot mindenkinek!
Üdv:Király Ferenc

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .