Telepítés II. -Telepítési tilalom

Kedves Horgászok!

A holtágba  vasárnap,  hétfő és keddi napokon telepítés volt, illetve lesz több szakaszba! A telepítés során várhatóan 20-40 mázsa között lesz keszeg és ponty telepítve! A telepítés miatt 2012.04.03 0.00 órától (kedd) egészen 2012.04.05 24.00 (csütörtök) éjszakáig HORGÁSZATI TILALOM van érvényben!

A telepítés során 3 nyaras pontyok, és keszegek lesznek telepítve. A pontos mennyiségről a telepítés után tudok információt adni!

Kérek minden, horgásztársat, hogy tartsa be a horgászati tilalmat, illetve hívja fel ismerős horgász társait is a tilalom idejére!

Köszönettel: Király Ferenc

 

hozzászólás 8

Mátéh Csaba

Sziasztok!

Pár napig biztosan nem jutok még le a vízre. Viszont mivel nagyjából minden hónapban telepítetek, gyorsan megkérdezem. Ez általános horgászati tilalom, vagy csak békés halas? Tehát ilyenkor lehet-e mondjuk harcsázni? Ha igen, akkor mivel? (pergetés, élő hal amit máshonnan viszünk, puhatestűek, bojli, pellet)

admin

Sziasztok!

A horgászati tilalom teljes körű! Tehát semmilyen készséggel, semmilyen halra nem lehet horgászni a 3 nap alatt!
Üdv:Feri

admin

Sziasztok!

A telepítések alatt 19 mázsa ponty és 15-16 mázsa keszeg került a holtágba! Milyen lett a fogás? Voltatok lent horgászni?
Üdv:Feri

Balán Attila

Szia Feri .Épp lent vagyok Ugon es itt nehanyan azt mondjak hogy nem lesz semmifele tilalom telepitesek utan mert hogy ugyebar nehez az informaciot eljuttatni minden horgaszhoz,meg hogy talan a heti 6 db- Ponty foghato szabaj is megszunik.Allitolag a Gyula mondta mindezt neki. Ez valoban igy van???

Tormási Gyula

Sziasztok! Szia Attila,szerintem csak egyszer kell,hogy értesüljön mindenki a tilalomról,nem kell mindig eljuttatni az infot mindenkinek.
Feri! Jövő héten szerda-csütörtök tájékán össze tudunk futni Tiszaugon? Szia

admin

Szia Attila!
A tilalom telepítések után én szeretném megtartani, de ez akkor fog gördülékenyen menni, ha a kiplakátolása is megoldódik, Tiszaugon és a horgászboltokban is ahol napijegyet lehet kapni a holtágra. Mivel most ezt nem tudták megoldani így felemásra sikerült a tilalom..
A heti 6 ponty szabály nem lett bevezetve, a szabályok oldalra sem lett felrakva, mivel a vélemények alapján úgy döntöttünk, hogy aki egy hétre jön le horgászni az ne legyen ennyire lekorlátozva.
A tilalomra még visszatérek, ha meg tudjuk beszélni a halász fiúkkal..
Kedves Gyula!
Gondolom az engedély átvétele miatt szeretnél találkozni velem:-))) Már ideje átvenni mert így nem lesz kihasználva rendesen:-))
Mivel Szolnokon dolgozom ezért csak hétvégén tudok lemenni Ugra, de ha nem ragaszkodsz a személyemhez az engedély átvételekor akkor keressünk más módját az átvételnek. Beszéljük meg: a telefonszámom 30/43-77-065
Üdv:Feri

admin

Kedves Gyula!

Nem hívtál! Mi legyen az engedélyeddel? Az előzi kommentben benne a számom várom a hívásod, vagy e-mailben küld már el a Te számod!
ÜDv:Feri

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .