16kg-os amur vissza engedés Tormási Gyula

Sziasztok!

Tormási Gyula barátunk újabb szép torpedót fogott. Tekintsétek meg Ti is ezt a kis videót a vissza engedett amurról. Nem titkoltan azzal a céllal, hogy ezeket a gyönyörű halakat, ne haza vigyétek, hanem engedjétek vissza, hogy mások is horogra akaszthassák és csodálatos élményekkel legyenek gazdagabbak, ne pedig egy megtömött fagyasztóval büszkélkedjenek! Persze a méretkorlát alatiakból főzzetek és egyétek a halat, mert finom és egészséges, de ne felejtsétek el, hogy ekkora halaknak már hatalmas eszmei értéke van, tiszteljétek őket annyira hogy ne egy bográcsban végezzék hosszú és harcokkal teli létüket!

További sikeres horgászatot mindenkinek!

 

 

hozzászólás 17

Tormási Gyula

Köszönöm a sok gratulációt,és hozzászólást. Néha úgy érzem,hogy Magyarok vagyunk. 🙂

Tormási Gyula

Lehet,hogy legközelebb csinálok egy videót,amin éppen tarkón vágok egy halat, aztán meg elkezdem feltrancsírozni.

admin

Szia Gyula!

Mindenki nyaralni, vagy horgászni van:-))) Én nevükben is szeretnék gratulálni a szép fogásodhoz!

Üdv:Feri

UI: A második videó alternatíva a “Négy Mancs” honlapján lenne 2 perc alatt, azután mehetnénk a Brüsszeli bíróságra! :-))) Inkább még ilyet, sokat! :-))

Tormási Gyula

Igyekszünk Feri! Te is tudod,hogy nem lesz olyan videó.

admin

Szia Gyula!

Még nem is kérdeztem, ezt mivel és hogyan fogtátok? Bojlis fogás? Mennyit kellett rá várnotok?
ÜDv:Feri

Tormási Gyula

Szia Feri!

Fűzött mézes kukoricára jött,az általam előzőleg bemutatott módszerrel felkínálva. Egy bottal kukoricáztam,egyel pedig bojliztam. A bojlival csak kapásig jutottam most,de sebaj. Ha összejönnek a terveim a stéggel,akkor csinálok állandó bojlis helyet magamnak,amit rendszeresen tudok etetni.

Dexter

Akkor én is! 🙂 Szal Gratulálok! 🙂 Biztató, július elején mi is megyünk falu környékére ha más nem csónakba alszunk/élünk4 🙂 hátha, mert nálunk nagyon lement a víz…voltam 2 hete,addig eljutottam hogy pár képet felraktam a gépre, nagyban megy a munka…meghalni sincs kb idő, de ahogy leszküldöm Ferinek, írni nem nagyon lesz erőm asszem!
jah és hirdetést szeretnék feladni, Feri tudnál segíteni? mármint 3 napra nem tudnak valaki egy helyet, ahol kicsit emberibb körülmények között elbújhatnánk a nap és viharok elől a falu környékén? pár sort írnál nekem valahova a honlapon Feri? bocsi hogy offolom a szép fogást! 🙁
Gratulálok, szép halacska! de most már csak nagyobbat fogj Gyula! 🙂

admin

Szia Dexter!

Az önkormányzatnak van kiadó szálláshelye az iskola alatt ami szerintem nagyon olcsó, és mégis csak tudnátok pihenni, aludni valahol.
Itt a link: http://www.tiszaug.hu/index.php?menu=szallashely
Én gondolkodnék még a kárász vendégházon is, ott van egy ladik is ami használható a pecázáshoz!

Üdv:Feri

Balán Attila

Szia Gyuszi gratulalok a gyonyoru fogashoz,es orvendetes latni tovabbra is a kimeletes banasmodot:-) Tovabbi sok sikert.

breki

Szia Gyula! Gratulálok a gyönyörű fogáshoz…példamutató a hozzáállásod….s sokan példát vehetnének Rólad. További sok sikeres horgászatot kívánok.

Tormási Gyula

Köszönöm breki! Az a baj,hogy azt hiszem egy-két fecske nem csinál nyarat.

admin

Szia Gyula!

De, bizony egy két fecskével kezdődik a nyár! 🙂

Tormási Gyula

:)) Szia Feri! Meddig mennek még a szivattyúk? Tudsz róla valamit? Jövő hét szerdától 6 nap a parton 🙂 juhhé!

admin

Szia Gyula!

A pontos dátumot még nem tudom, a héten végig megy vasárnapig az biztos! A többi függ mennyi pénz és támogatás jön össze illetve a saját erőnktől függ.
Szólok ha megálllunk!
Üdv:Feri

Dexter

ÉN annyit tudok, hogy amikor Feri szólt, hogy engedik, akkor kb 10 órát még horgásztunk, és igen, szépen jött a víz, ha nem is hatalmas mennyiséggel,, de lehetett látni ,hogy nő a víz szint 🙂 halaknak is tetszett…:)

admin

Sziasztok!

Eddig kb 16. cm-rel nőtt a vízszint és kb 20-22cm-es növekedésig fog menni a szivattyú! Ez azt jelenti, hogy kb. kedd estig fog menni a szivattyúzás!
Jó horgászatot mindenkinek!
Üdv:Feri

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .