16kg-os amur vissza engedés Tormási Gyula

Sziasztok!

Tormási Gyula barátunk újabb szép torpedót fogott. Tekintsétek meg Ti is ezt a kis videót a vissza engedett amurról. Nem titkoltan azzal a céllal, hogy ezeket a gyönyörű halakat, ne haza vigyétek, hanem engedjétek vissza, hogy mások is horogra akaszthassák és csodálatos élményekkel legyenek gazdagabbak, ne pedig egy megtömött fagyasztóval büszkélkedjenek! Persze a méretkorlát alatiakból főzzetek és egyétek a halat, mert finom és egészséges, de ne felejtsétek el, hogy ekkora halaknak már hatalmas eszmei értéke van, tiszteljétek őket annyira hogy ne egy bográcsban végezzék hosszú és harcokkal teli létüket!

[cvg-video videoId=’2′ width=’580′ height=’400′ mode=’playlist’ /]

További sikeres horgászatot mindenkinek!

 

 

hozzászólás 17

Tormási Gyula

Köszönöm a sok gratulációt,és hozzászólást. Néha úgy érzem,hogy Magyarok vagyunk. 🙂

Tormási Gyula

Lehet,hogy legközelebb csinálok egy videót,amin éppen tarkón vágok egy halat, aztán meg elkezdem feltrancsírozni.

admin

Szia Gyula!

Mindenki nyaralni, vagy horgászni van:-))) Én nevükben is szeretnék gratulálni a szép fogásodhoz!

Üdv:Feri

UI: A második videó alternatíva a „Négy Mancs” honlapján lenne 2 perc alatt, azután mehetnénk a Brüsszeli bíróságra! :-))) Inkább még ilyet, sokat! :-))

Tormási Gyula

Igyekszünk Feri! Te is tudod,hogy nem lesz olyan videó.

admin

Szia Gyula!

Még nem is kérdeztem, ezt mivel és hogyan fogtátok? Bojlis fogás? Mennyit kellett rá várnotok?
ÜDv:Feri

Tormási Gyula

Szia Feri!

Fűzött mézes kukoricára jött,az általam előzőleg bemutatott módszerrel felkínálva. Egy bottal kukoricáztam,egyel pedig bojliztam. A bojlival csak kapásig jutottam most,de sebaj. Ha összejönnek a terveim a stéggel,akkor csinálok állandó bojlis helyet magamnak,amit rendszeresen tudok etetni.

Dexter

Akkor én is! 🙂 Szal Gratulálok! 🙂 Biztató, július elején mi is megyünk falu környékére ha más nem csónakba alszunk/élünk4 🙂 hátha, mert nálunk nagyon lement a víz…voltam 2 hete,addig eljutottam hogy pár képet felraktam a gépre, nagyban megy a munka…meghalni sincs kb idő, de ahogy leszküldöm Ferinek, írni nem nagyon lesz erőm asszem!
jah és hirdetést szeretnék feladni, Feri tudnál segíteni? mármint 3 napra nem tudnak valaki egy helyet, ahol kicsit emberibb körülmények között elbújhatnánk a nap és viharok elől a falu környékén? pár sort írnál nekem valahova a honlapon Feri? bocsi hogy offolom a szép fogást! 🙁
Gratulálok, szép halacska! de most már csak nagyobbat fogj Gyula! 🙂

admin

Szia Dexter!

Az önkormányzatnak van kiadó szálláshelye az iskola alatt ami szerintem nagyon olcsó, és mégis csak tudnátok pihenni, aludni valahol.
Itt a link: http://www.tiszaug.hu/index.php?menu=szallashely
Én gondolkodnék még a kárász vendégházon is, ott van egy ladik is ami használható a pecázáshoz!

Üdv:Feri

Balán Attila

Szia Gyuszi gratulalok a gyonyoru fogashoz,es orvendetes latni tovabbra is a kimeletes banasmodot:-) Tovabbi sok sikert.

breki

Szia Gyula! Gratulálok a gyönyörű fogáshoz…példamutató a hozzáállásod….s sokan példát vehetnének Rólad. További sok sikeres horgászatot kívánok.

Tormási Gyula

Köszönöm breki! Az a baj,hogy azt hiszem egy-két fecske nem csinál nyarat.

admin

Szia Gyula!

De, bizony egy két fecskével kezdődik a nyár! 🙂

Tormási Gyula

:)) Szia Feri! Meddig mennek még a szivattyúk? Tudsz róla valamit? Jövő hét szerdától 6 nap a parton 🙂 juhhé!

admin

Szia Gyula!

A pontos dátumot még nem tudom, a héten végig megy vasárnapig az biztos! A többi függ mennyi pénz és támogatás jön össze illetve a saját erőnktől függ.
Szólok ha megálllunk!
Üdv:Feri

Dexter

ÉN annyit tudok, hogy amikor Feri szólt, hogy engedik, akkor kb 10 órát még horgásztunk, és igen, szépen jött a víz, ha nem is hatalmas mennyiséggel,, de lehetett látni ,hogy nő a víz szint 🙂 halaknak is tetszett…:)

admin

Sziasztok!

Eddig kb 16. cm-rel nőtt a vízszint és kb 20-22cm-es növekedésig fog menni a szivattyú! Ez azt jelenti, hogy kb. kedd estig fog menni a szivattyúzás!
Jó horgászatot mindenkinek!
Üdv:Feri

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .