A Júliusi horgászverseny elhalasztva!

Kedves Horgász barátaim!

A július 24-re tervezett horgászversenyt elhalasztjuk egy későbbi időpontra.   Valószínűnek látszik augusztus legvége, ahol várhatóan az időjárás nem lesz ennyire forró, illetve többen rá fognak érni a nyaralások után. A versenyre jelentkezőket értesíteni fogjuk a verseny újbóli kiírásáról.

Megértéseteket kérjük, és viszont várunk benneteket augusztusban!

Üdvözlettel: Szervezők

hozzászólás 9

admin

Szia Zeher!

Úgy tudom a haltelepítés is elmaradt ami a verseny előtti napokra lett betervezve. A következő telepítés néhány nappal a következő verseny előtt lesz. Ha előbb is kerülne sor telepítésre akkor mindenképpen felkerül az oldalra is!
Köszönöm a hozzászólásod!
Üdv:admin

zeher

Akkor lehet, hogy ezért nem fogtam semmit:-( Na majd legközelebb!

admin

Kedves Zeher!

Ma hallottam, hogy a következő versenyre már edzettek a leendő versenyzők és volt aki jóval 10 kg felett fogott keszeget, kárászt és volt akinek szakította a szerelését egy nagyobb vélhetően ponty. Remélem Te is megtalálod a megfelelő módszert és helyet a sikeres horgászathoz no és persze a kedvező időjárást is!

Várunk vissza és remélem a siker nem fog elmaradni:-)! Természetesen várjuk a tapasztalataid és a fényképet a fogásokról is! 🙂

Üdv:admin

zeher

Köszönöm a bíztatást. Nagyon jó lenne, ha ezen a szuper oldalon lenne fórumozási lehetőség, ahol megoszthatnánk tapasztalatainkat!Ki milyen szerelékkel, etetőanyaggal próbálkozik, harc a törpék ellen stb…Esetleg a tó életének megfigyelésével segítenénk a tógazda munkáját pl. hol láttunk esetlegesen haltetemeket, milyen halak voltak, orvhorgászokat stb.
Nekem is volt egy nagy kapásom gyöngykukoricát lebegtettem technoval, de sajnos vékonynak bizonyult a 17-es előke…
Tegnap is voltam kint, a tó víze elkezdett lehűlni, szerintem a hét második felében lesz az igazi!
Még egy ötletem lenne, nem tudom meg lehetne-e oldani, hogy köremailt kapjunk az új bejegyzésekről.
Köszönve eddigi munkájukat, remélem építő jellegű ötleteket adtam!
üdv!

admin

Szia Zeher!

Igen, a fórumozásra már gondoltam, de mivel még a bevezetés időszakában kevés hozzászóló volt ezért még azt gondoltam várok a fórum indításával. Egyébként terveztem hogy valamilyen megoldásban legyenek horgászati tapasztalatok megosztására lehetőség, de akiket megkértem hogy osszák meg velem illetve az oldal látogatóikkal tapasztalataikat, nem igazán reagáltak rá. Keresem a legtökéletesebb megoldást!
Üdv:admin

admin

Szia Zeher!

A fórum telepítve, használatra kész! Remélem sikeresen fogjátok tudni használni! Várom véleményed, észrevételed és tapasztalatod a fórummal kapcsolatban is!

Üdv:admin

carpangler

Az elkövetkező hetekben szeretnék néhány hetet eltölteni ezen a szépen rendbentartott tavon.Szeretnék információt kérni a nagyobb méretű amur illetve pontyállományról és hogy hol érdemes horgászni melyik helyek a legfjobbak.Egyébként véletlenül találtam meg a honlapot.Az információt fontosnak tartom,mert bojlis horgászattal foglalkozom és úgy gondoltam a következő állomásom a Tiszaugi holtág lenne.Ha egy mód van rá tájékoztassatok ha nem veszítek tolakodásnak.Sajnos messze lakom Tiszaughoz és semmit nem tudok róla ezért kérném a szíves segítségeteket,hogy érdemes-e egy vagy két hetet horgászattal töltenem ezen a festői tavon.Természetesen sportszerű horgászatot folytatok és a Fogd meg és engedd vissza elvet vallom.

admin

Kedves Carpangler!

A tiszaugi holtágban található pontyok mérete az 1kg-tól a 20-25kg terjed az amurok 1,5-2kg-tól kb 20kg-ig találhatók a holtágban. A leggyakoribb ponty súly 5-10 kg közötti, amur hasonló méretben a leggyakoribb. A legutóbbi amur fogás 11kg-os volt, ha jól tudom hagyományos fenekező módszerrel. Mivel a bojlis horgászat még nem elterjedt ezen a tavon ezért azokat a részeket ajánlom meghorgászásra ahol eddig is nagy súlyú pontyokat és amurokat fogtak.
Ez a terület a falu alatti rész a Tisza felől az út mellett található szivattyúteleptől egészen a falu vége utáni kanyarig terjed. Ezeken a területeken rendszeresen akasztanak a helyiek is hagyományos szerelékkel nagy pontyokat és amurokat. Ezt a területet bejelölöm neked a holtág térképén piros vonallal.
Ha megpróbálod a bojlizást akkor lenne kedved megosztani a tapasztalataid velünk?
Sok sikert a horgászathoz!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .