Horgásztalálkozóra jelentkeztek …

Sziasztok!

Ha, nem gond a jelentkezőknek akkor folyamatosan frissített listán mutatom, hogy kik jelentkeztek már a horgásztalálkozónkra!

 1. Kovács Krisztián (Egér)
 2. Dexter
 3. Simon András
 4. Tormási Gyula
 5. Mátéh Csaba
 6. Mátéhné Jaczina Julianna Zulejka
 7. Király Ferenc 🙂
 8. Ifj Iványosi- Szabó Ferenc
 9. Balán Attila
 10. Berta Ferenc (csónakos)
 11. Dr. Fehér Tibor
 12. Dr. Fehér Zoltán
 13. id. Iványosi- Szabó Ferenc
 14. Szaniszló Ferenc
 15. Lajos Ferenc
 16. Hajdú János

Remélem hosszú lista kerekedik ebből :-))

Ha, Te is meggondoltad magad és szeretnél eljönni a találkozóra akkor jelentkezz itt!

  Én szeretnék részt venni veletek egy találkozón és a közös horgászaton!

  Nevem (kötelező)

  Email címem (kötelező)

  Van egyéb ötletem is a bulihoz:

  Ellenörző kód:

  captcha

  hozzászólás 32

  admin

  Sziasztok!
  Ha valaki már jelentkezett és még sincs rajta a listán akkor kérem jelezze nekem minél előbb, akár itt is:-)))! Elnézést a technikai hibáért!

  Üdv: Király Feri

  Tormási Gyula

  Vihar előtti csend van srácok. Képzeljétek el,halat kellett vennem a piacon! Ezt a szégyent! Így jár aki sporthorgász. Vízszint hogy áll srácok? Telepítés lesz a közeljövőben? Lassan görbüljön ám!

  admin

  Szia Gyula, sziasztok horgászok!

  Még vihar nem várható, de idei első telepítésünk március 15. előtt lesz várható! A pontos infót közvetlen előtte tudok mondani!

  A vízszintből kb 20-30cm hiányzik már mivel a csapadékvíz szépen felduzzasztotta a tavat. Ha, további csapadék jön akkor nem is biztos hogy kell beengedni vizet (vigyáznunk kell a magas vízszinttel is mert ha csapadékos tavaszunk lesz akkor komoly gondok adódhatnak a parti növényzet elrohadásából stb..)

  Már lassan tényleg görbülnie kell!!!!

  admin

  Sziasztok!

  Szépen szaporodik a létszám! :-))) Szerintem egy igazán jó kis nap elé nézünk május 25-én!

  Dexter

  Ajjajjj 🙂
  A Ferencek lassan foci csapatot is kiállíthatnak 😀

  admin

  És még a Pápa is Ferenc! Ez jel!:-)
  Egyébként úgy tűnik az első telepítés a jövőhétre fog átkerülni az időjárás miatt!
  Részleteket majd akkor amikor biztosat tudok…
  Szebb időt!

  Tormási Gyula

  Sziasztok? Fogott már valaki idén pontyot? Lassan támadás!!

  admin

  Szia Gyula!

  Csak a jegesmedvék merészkednek még ki a vízpartra csak, de remélem a jövő héten már lesz olyan horgász is aki akaszt a horogra valami értékeset! Jövő héten már szinte biztos a telepítés, kb 25 mázsa ponty fog bele kerülni a vízbe! A telepítés napja talán szerda vagy csütörtök lesz! Amint látjuk a pontos dátumot azonnal megírom nektek!
  Addig készítsétek elő a cuccot, mert hamarosan itt az idő 🙂

  csonakos.25

  Szevasztok.Lehet,hogy jegesmedve voltam előző életemben,de az elmúlt héten vízre került a csónak és ha már ez ilyen jól sikerült,megértheti minden halkergető,hogy jár egy kis peca is!Lett is,finom szerkó(18-as zsinór 10-es horog,osztott súlyos feltolós úszós berendezés)Próbálkoztam a tavalyi nád,ill sás öblökben,a jól ismert helyeken.A csali:két csonti,egy szem csemege kukorica,az eredmény két szép törpe,valamint két alig látható tesójuk. Ami ellenben biztató,hogy két szép ponty ugrást is láttam egész kint40-50cm-es vízben.Ezt követte egy kb.egyórás pergetés,egy kisebb műcsali arzenál bevetésével,teljesen eredménytelenül.Hát ennyi,mégis nagyszerű volt a vízen lenni,húzni az evezőt és örülni annak,hogy újra itt lehetek.Még csak annyit,szépen jön fel a víz,most hogy ezeket a sorokat írom valószínű,hogy elérte a Tisza azt a szintet(600cm)hogy lehetővé válik a gravitáció elvén történő feltöltődés.Üdv :Csónakos.

  admin

  Kedves Csónakos!

  Nem akartam „keresztelőt” tartani 🙂 Örülök, hogy próbálkozás volt már, de ezek a törpék nem szegik a kedved! A vízállás már alkalmas a beengedésre ám a várható magas vízállás miatt még várnunk kell, mert nem akarunk a 2010-eshez hasonló helyzetet. Biztos emlékszel rá, hogy a vízszint annyira magas lett a csapadéktól hogy a holtágból kifelé kellett szivattyúzni a vizet, aminek még mindig isszuk a „levét” az E-on pontos ügyintézése miatt…!
  Az én személyes vélemény az, hogy a zöld ár elejéig vagy levonulásáig nem érdemes vizet beengedni, hiszen a hó és csapadék mennyisége szépen pótolta a vízmennyiséget! Persze még elférne vagy 30-50 cm de amint említettem még az árvíz miatt szivároghat be víz vagy ha továbbra is ilyen csapadékos időjárás lesz akkor pótolni fogja a vízhiányt az is! Szóval beletenni könnyebb mint kivenni (szivattyúzni).
  De, kezdek a bátorságot venni és holnap lehet hogy lemegyek kipróbálni a friss botom és orsómat! Remélem az időjárás kedvezni fog!
  Üdv:Feri

  Tormási Gyula

  Csak ketté ne törje valami hatalmas hal 🙂 De tudod mit,ha mégis ketté töri valami Moby Dick,akkor veszek neked egy újat 🙂

  csonakos.25

  Feri,így igaz.Emlékszem a leírtakra,én a kertből indultam a csónakkal bevetésre.A természet nagy úr,kiszámíthatatlan,pont ezért csodálatos semmihez nem hasonlítható!Köszi Gyula,csak nehogy szavadon keljen,hogy fogjalak.Üdv:Csónakos.

  admin

  Nagy volt a pofám…
  A tegnapi temetésen megfáztam úgy tűnik… Torok fájás stb.. Most a bot helyett keresem a mézet, c-vitamint, gyógyteát stb…
  Csónakos, ha egyszer nyugdíjba megyek akkor a holtág partján akarom tölteni minden napom, de sajna addig ahogy elnézem vár még rám néhány évtized a panelben mint „bitumen szarvas”..
  Gyula, ez a veszély nem fenyegeti a botom, max ha rálépek… 🙂
  Üdv: Feri

  csonakos.25

  Gyula,bocs hogy félre értetem a kommentedet de így is frappánsra sikeredett.Csónakos

  admin

  Szia Gyula!
  Ezen a héten nem lesz telepítés! Sajnos még mindég nagyon vacak az idő ezért jövőhét közepén fogják megcsinálni a telepítést. Néhány szebb pontyot engedtek el a héten is de az jelentéktelen mennyiség a jövő heti 25 mázsához képes. Azok akik lenn voltak ebben a cudar időben is pecázni, fogtak már néhány pontyot Zoli elmondása szerint.
  Üdv:Feri

  zeher

  Kedves Gyula!

  Voltál a napokban a holtágon, ha igen mi a helyzet? Mennyivel emelkedett a vízszint? A Tisza áradása kizárja a telepítést?

  Köszi a válaszokat!

  Dexter

  Zeher,

  A „mi” stégünket ellepte a víz teljesen, sőt, majd 10 méterre kinn van,…esélyem se volt horgászni hétfőn, így a falunál próbálkoztam, a Tisza nagyon jön felfelé, ugye Lakiteleknél, már átjött az úton és a hídon, Tiszaugnál, pedig ömlik befelé a víz a szántóföldekről, szal nem csak az élő táplálja most!!!
  Ha jó idő lenne, szépen letudnak ívni a hal, csak ugye a törpék, mi csónak nélkül jó ideig nem tudnánk horgászni…

  üdv

  zeher

  Tiszaugon, hétfőn este pedig – az adódó műszaki problémák elhárítása után – beindították azt a nagyteljesítményű belvízvédelmi szivattyút, mely a Holt-Tisza vizét emeli át az élő folyóba.

  zeher

  a fenti a baon-ról van. Ez azt jelenti, hogy a stégek nagy része víz alá került!

  Balán Attila

  Sziasztok Fater volt ma lent megnézni a vízállást Ugon.A tökleveles részen nalunk kb 10cm kell még hogy elérje a part tetejét a víz. Személy szerint örülnék ha így maradna a vízszint mert ez biztosíthatná a nyári időszakra is a kellő mennyiséget a horgászathoz. Bár tudom hogy ez sokaknak gondot okoz jelen pillanatban.

  Tormási Gyula

  Szia Attila! Nekünk ez tényleg jó lenne,valószínű,hogy a stégem még nincs víz alatt. Legalább könnyebb lesz vizet meríteni. Szerintem valamelyik nap lenézek én is.

  Balán Attila

  Azt lehet tudni hogy a kiszivattyuzassal milyen vizszintet szeretnenek stabilizalni a tavasz folyaman?

  admin

  Sziasztok!

  A jelenlegi vízállásnál kb. 15cm-rel kevesebb vízszintre fogjuk beállítani a szintet! Szerintem ezt a szintet hétvégén vagy a hét elején el is érik!

  Mátéh Csaba

  Van baj, ahogy látom… De jó lett volna ez a víz tavaly a Tiszán, északon nem látszott volna a meder alja…

  Feri, még egy vendéggel számolhatsz. Épp aznap kezdődik egy egy hetes túránk (azaz túrájuk, mert Julcsi viszi, míg én húzom az igát), úgyhogy a vendégünket, Hajdú Janit is levisszük. Szóval nyugodtan írd a listára Őt is! 😉

  Az baj, ha nincs kedvem lecuccolni? Azt hiszem, ez a melóhely kezd nagyon a pergetésre szoktatni… 😀

  admin

  A cuccolás szerintem kell! Vagy pecabotot vagy italt, de valamit cuccolnod kell:-)))

  bojlis feci

  de várom már a horgász talit ilyenen még nem voltunk apával

  Vélemény, hozzászólás?

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .