Ponty telepítés II.

Sziasztok!

A mai napon még délelőtti órákban közel 20 mázsa 3 nyaras ponty kerül telepítésre a Tiszaugi holtágba!

Sikeres horgászatot!

Üdv:Király Feri

hozzászólás 13

admin

Sziasztok!

Hogy sikerült a hétvégi peca? Fogtatok valamit?

ÜDv:Király Feri

admin

Szia!

Ez jól kezdődik bizony:-) Én vasárnap tesztelek egy kicsit, hátha összejön megint egy-két szépség:-)))

bojlis feci

szia Feri majd írd meg neked hogy ment a tesztelés remélem siker lesz neked is nekem ma megint össze jött egy szépség

admin

Szia Bojlis Feci!

Ez – röviden – nem az én napom volt! 3-4 törpe jött mindösszesen! Pedig megpróbáltam minden csalit a csontitól a pufin át a kukoricáig. Úszózni nem kezdtem el, holott mellettem azzal jöttek a kárászok, de mivel csak 12-ig volt időm lent lenni kb(7-től) ezért nem akartam újra etetni az úszós helyet. Mellettem balra pát kárászt fogott Buckó Laci, neki tegnap több mint 10 kg kárász jött össze, de ma neki is éppen csak hogy kapott a kárász.
Tehát nem voltam toppon ma, bár élveztem a pecát, de bénázás lett belőle!
Neked mekkora jött össze? Ha küldöd a fotót a rekordlistába akkor az éves engedély sorsolásában Te is benne leszel decemberben, ne feledd! :-)))
ÜDv:Király Feri

bojlis feci

szia sajna nem nagy kb 1kg.80dkg de ez is jo.en nekem gyöngy kukoricára jött mindegyik

bojlis feci

eddig probáld ki nekem be vált eddig es mézes legyen más izesités nem jött be csak ez

bojlis feci

Szia Feri! ki próbáltad-e? ami nekem is be jött a mézes változat majd írj hogy lett e neked is ezzel sikered

admin

Sziasztok!

Ma voltam lent Ugon az iskola alatt, egy céges közös evés -ivás pecás napon, de nem nagyon tudtam kipróbálni szinte semmit a jövés-menés miatt, legközelebb szerintem a horgásztalálkozón fogok tudni pecázni! Nem is nagyon tudtam kipróbálni semmi új dolgot, de sebaj mert nagyon jó kis nap volt így is!
Egyébként a mai buli pecán egy-két kárászon kívül csak a törpe jött.. igaz nem is volt más célja a napnak csak egy jó kis vízparti pecaparti!
Azt gondoltam már tegnap este is hogy a szombati nem lesz egy sikeres nap, mert a légnyomásértékek csökkentek tegnap és ma is egész nap, ha nem ez okozta akkor a rutintalanságunk! :-)))

Tormási Gyula

Szia Feri! Mult héten voltam lent és csak egy méretes ponty jött. Most éppen lent vagyunk,tegnap délután jöttem,Feri cimborám pedig ma hajnalban. Sikerült fogni Ferinek egy 8kg-os gyönyörű tőpontyot kb. egy órája,bojlival. Csináltam videót,csak reggel még kiegészítem a viszaengedéssel. Hátha még éjszaka jön valami meglepi.

admin

Szia Gyula!
Nagyon örülök a szép fogásotoknak! Épp tegnap egy horgásszal beszélgettem arról, hogy Ő megfogja alkalmanként 1-2 pontyot, de 3kg felettit még nem fogott a holtágon (remélem jól emlékszem erre) pedig látta Ő is a nagy pontyokról a fotókat.
Mivel én csak koca pecás vagyok ezért sok tanácsot nem tudtam volna adni, de az motoszkált a fejemben, hogy ha egyféle módszerrel csak egyféle (súlyú)halat fogunk akkor a módszeren kellene változtatni?!
Bár Ő is megérthető, mert ha lemegy egy kis nyugalom keresés miatt akkor nem számít csak hogy kapás legyen… én is így vagyok ezzel.
Az én képzeletemben az van, hogy a bojlizás több napos horgászat! Rosszul gondolom? Egy napos pecázáskor is használod a bojlit vagy akkor mással horgászol? Ehhez sajnos nekem nincs időm ezért maradok a „rapid” technikánál… Ezért is kerül el „életem hala” 🙂
Majd lássuk akkor azokat a fotókat!:-)
Gratulálok Feri haverodnak is a szép fogásokhoz!

Tormási Gyula

Köszönjük,de remélem ez még csak a kezdet. Szerintem is úgy van ahogy mondod,egyféle módszerhez egyféle /méretű/ hal tartozik általában. Mi is sokat horgásztunk Ferivel etetőkosárral meg hasonló általános módszerekkel,Kiskunságin,Szikrába,Tiszakécskén,Csépán,és hasonló környékbeli vizeken. Aztán haladtunk a fejlődés útján és hajszálelőkére fűztük a csalit,illetve előtte még pellet gumira. Nem nagyképűségből mondom,de mostanra már egy nyolcas pontytól nem remeg meg a kezünk-lábunk.Ezt csak azért mondom így,mert tudom,hogy mennyi pénzünk és energiánk van ebben az egészben. Aki etetőkosárral dobálózik annak szíve joga,de akkor ne akarjon nagyot álmodni….
-Nem feltétlen kell a bojlizáshoz sok idő,Ferinek most elég volt 12 óra. Hozzá kell tennem,hogy most van egy radarunk,és kerestünk egy olyan helyet ahol 1.5m-ről 1.9-re változik a fenék. Onnan jött a hal. Hóember csalizási módszerrel sikerült átverni a bajszost,egy rákos és egy robin red lebegő volt a hajszálelőkén. Videót majd küldöm.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .